Min familj består av mig Nova, min busiga lillebror Viggo, mamma Emma och pappa Christer.

Min lillebror är en bebis, han är bara 0 år. Han är världens sötaste lillebror och jag älskar honom över allt annat. Ibland säger min mamma att jag älskar honom lite väl hårt. Innan lillebror kom ut ur mammas mage så ville jag ha en lillasyster, om det skulle komma ut en lillebror så skulle jag slänga honom i papperskorgen.

Som tur var så ändrade jag mig ganska fort jag fick träffa honom. Det var bara de första dagarna när mamma låg på sjukhuset som jag försökte byta ut honom mot alla de andra söta flickbebisarna.

Min mamma Emma hon är ung, bara 27 år. Just nu är hon hemma hela dagarna med Viggo, men sen ska hon börja jobba igen och då ska lillebror få börja på mitt dagis. Fast inte på regnbågen utan han får gå på gul, för där går alla småbebisar. Jag är stor och får gå på storbarnens avdelning.

Min pappa han är gammal, nästan lika gammal som gammelmormor, fast mamma säger att 35 inte alls är så gammalt. Han jobbar på ett jätteroligt ställe, där man får skriva på datorn, äta massa kakor och titta på film på tv. Det kommer ofta in massa roliga människor som man kan busa med.
Fast roligast är när jag får följa med till musikhuset och spela på alla instrument som finns där.